Rieker boty
Zajímavosti

Slip on, suchý zip i klasické šněrování, to nabízí tenisky

Tenisky. Boty, bez kterých se neobejde žádný botník. Víte, že v minulosti se tato obuv vyráběla v univerzálním tvaru, takže se u ní nerozlišovala levá a pravá strana? Dnes už jsou tenisky přizpůsobené vašim nohám na míru, takže je jejich nošení o to pohodlnější. Jaké modely jsou dneska k mání? Podíváme se na tři nejoblíbenější!

Tkaničky, suchý zip i jednoduché nazouvací tenisky, to jsou nejčastější modely, ze kterých můžete vybírat. Každý má něco do sebe a zamilujete si je všechny. Stylové tenisky jsou vesměs pro každou legraci i počasí. Vyvenčit je můžete na různé příležitosti a šaty, sukně, legíny, kraťasy i džíny jsou skvělými kombinacemi, které sneakers krásně doplní. Pojďte si s námi vybrat své favority!

Nazouvací tenisky máte na nohách hned!

Jako úvodní exemplář ve světě módy si uvedeme slip on tenisky. Tyto tenisky bez tkaniček padnou jak ke stylovým legínám, tak i vkusné teplákové soupravě. Hezky vypadají vysoké tenisky krémové barvy a oblečení laděné do pastelových odstínů. Dámské nazouvací tenisky unosíte také k šatům v mini nebo midi délce. Jejich obliba stoupá čím dál víc. A není se čemu divit. Jejich stylový design je neotřelý a praktické nazouvání ocení snad každý!

Šněrovací tenisky jsou základ

Nejčastěji se setkáte s teniskami na šněrování. Tyto dámské i pánské tenisky oceníte do každého dne. Na první pohled zaujmou elegantní světlé či černé tenisky, které mají v oblibě jak ženy, tak i muži. Na vzestupu jsou také kožené tenisky, které se skvěle hodí třeba k vycházkovému obleku do práce. Pokud chcete sladit dámské tenisky, k módní plisované sukni padnou jako ulité tenisky na klínku. Budete se cítit tak, jako byste nosila boty na podpatku, avšak užijete si navíc opojné pohodlí a příjemnou stabilitu.

Rieker boty

Co se týče barev, stále více jdou do popředí barevné tenisky, které celkově oživí každý outfit. Zkuste kombinaci univerzální bílé s prvky růžové, modré nebo zelené a plusové body získáte s vysokou podrážkou. Tenisky na platformě dodají nádech extravagance!

Tenisky na suchý zip pro pohodlné nazouvání

Rafinované pánské či dámské tenisky na suchý zip budou vítaným zpestřením vašeho outfitu. Spolu s džínami jakéhokoliv střihu je můžete vzít na nejrůznější volnočasové aktivity. A jejich zábavné zapínání si velmi rychle oblíbíte!

Hledáte kvalitní značkové tenisky, které zaujmou na první pohled i obutí? Rieker-eshop.cz nabízí spolehlivé pánské i dámské tenisky Rieker, které do vaší výbavy zapadnou s takovou samozřejmostí, s jakou ráno vychází slunce!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *